Het Salonnetje de Glind op Twitter:

Het Salonnetje

E wordt een nieuw toilet geplaatst in "het Salonnetje". Het water is afgesloten en zo ook de kapsalon. Vanaf morgen weer tijd voor elkHaar

by Het Salonnetje

"Let op: vakantiemededeling van het Salonnetje - 2017"

Beste klant van het Salonnetje.

 
Al is het in het  weer nog niet helemaal (of helemaal niet) terug te vinden, de vakantie periode is toch in aantocht.
 
Ik ben met vakantie van 2 juni 2017 tot 19 juni 2017. Afspraken maken in deze periode is niet mogelijk, ik zwerf dan ergens in Schotland. Voor en na die tijd kunt u mij bereiken via de gebruikelijke kanalen om een afspraak te maken.
 
Tijdens de schoolvakantie ( 8 juli 2017 tot 20 augustus 2017) vervallen de inloop tijden op dinsdag- en woensdag middag en werk ik alleen op afspraak.
 
Voor iedereen een heerlijke zomer toegewenst en tot snel in
 
                         Het Salonnetje.
 
Hartelijke groet,
Annet 
 
06 40239951
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Welkom in het Salonnetje,

Ik ben Annet Aldenzee en al ruim 16 jaar ben ik de kapster van de grote en kleine mens in Jeugddorp de Glind en wijde omgeving. Het Salonnetje is een vriendelijke plek waar we ons best doen om het iedereen naar de zin te maken en om u met een passend kapsel weer naar buiten te laten gaan. Het Salonnetje ligt een beetje verborgen aan de Rudolphlaan 8-1, midden in het dorp de Glind. Elke dinsdag- en woensdagmiddag ben ik er te vinden voor binnenlopers, afspraak maken mag ook. Verder kan ik u op alle dagen van de week van dienst zijn, maar dan alleen op afspraak, (behalve zondag!). Als het moeilijk is om bij mij te komen, kom ik bij u thuis. 

Alles kan bij mij, van puntjes knippen tot moderne kapsels, permanenten, ontkrullen en ik kan elke kleur maken die u maar wenst. Voor een feestje kan ik speciale "hair styling" doen of het haar chique opsteken. 

Ik hoop u snel te kunnen verwelkomen in het Salonnetje. 

Hartelijke groet,

Annet Aldenzee