Het Salonnetje de Glind op Twitter:

Het Salonnetje

E wordt een nieuw toilet geplaatst in "het Salonnetje". Het water is afgesloten en zo ook de kapsalon. Vanaf morgen weer tijd voor elkHaar

by Het Salonnetje

Welkom in het Salonnetje,

Beste klant van het Salonnetje.

Ik ben met vakantie van 6 juni 2019 tot en met 3 juli 2019.

Veel van mijn klanten weten het al wel, ik heb er een baan bij; ik werk bij Beweging 3.0 op de HRM afdeling voor 20 uren per week. Ik heb er veel plezier in en het is goed te combineren met het Salonnetje. Het betekent wel dat ik weinig tot geen uitwijkmogelijkheden heb rond mijn vakantie, zowel bij vertrek als bij thuiskomst. Toch zal ik mijn best doen om iedereen ter wille te zijn.

Het zou heel fijn zijn als u op tijd een afspraak maakt, om teleurstelling te voorkomen.

Dan wens ik u een heel mooie zomer toe, met veel gezelligheid en mooi weer en hoop ik u te ontmoeten in het Salonnetje.
 

Met vriendelijke groet,
 

Annet Schaeffner-Aldenzee

06 40239951

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ik ben Annet Aldenzee en al ruim 16 jaar ben ik de kapster van de grote en kleine mens in Jeugddorp de Glind en wijde omgeving. Het Salonnetje is een vriendelijke plek waar we ons best doen om het iedereen naar de zin te maken en om u met een passend kapsel weer naar buiten te laten gaan. Het Salonnetje ligt een beetje verborgen aan de Rudolphlaan 8-1, midden in het dorp de Glind. Elke dinsdag- en woensdagmiddag ben ik er te vinden voor binnenlopers, afspraak maken mag ook. Verder kan ik u op alle dagen van de week van dienst zijn, maar dan alleen op afspraak, (behalve zondag!). Als het moeilijk is om bij mij te komen, kom ik bij u thuis. 

Alles kan bij mij, van puntjes knippen tot moderne kapsels, permanenten, ontkrullen en ik kan elke kleur maken die u maar wenst. Voor een feestje kan ik speciale "hair styling" doen of het haar chique opsteken. 

Ik hoop u snel te kunnen verwelkomen in het Salonnetje. 

Hartelijke groet,

Annet Aldenzee